ALFADENT CENTRE DENTAL 

La Nostra Clínica

Equip

Donat que servei i professionalitat són les nostres bases per a un tracte especialitzat i personalitzat per a cada pacient, comptem amb el millor equip de professionals.

Estem especialitzats en les diferents disciplines, així com en implantologia, ortodòncia, endodòncia o cirurgia, així com per les nostres avalades higienistes i professionals de la gestió dental, en ells trobaràs a persones que se saben col·locar sempre en el lloc del pacient per comprendre les seves necessitats i inquietuds, doncs aquesta és sempre la principal missió i visió que tenim a la nostra clínica. Partint de valors com l’empatia i la comprensió ajudem els nostres pacients a caminar amb fermesa i confiança cap a una salut bucodental que millori la seva qualitat de vida i els faci somriure amb salut.

Instal·lacions

Des de la seva obertura l’any 2003, el Centre Dental Alfadent s’ha caracteritzat per la seva aposta en una tecnologia d’avantguarda, afí a les últimes tendències d’investigació i tractament a l’odontologia moderna, per oferir així als seus pacients els més avançats serveis. Així, dins d’unes instal·lacions dissenyades per la comoditat del pacient, comptem amb la millor aparatologia.

  • Raig X intraorals: utilitzats per la presa de radiografies de petites parts de la boca del pacient per, posteriorment, ser analitzades pels nostres especialistes.

 

  • Aparell d’ortopantomografies i teleradiografies: emprats per a la realització de radiografies panoràmiques i per mostrar la relació existent entre les dents i el crani, respectivament.
  • Sala d’esterilització: d’ús exclusiu per la neteja i desinfecció del material utilitzat en cada intervenció.

 

  • Centrífuga per plasma ric en factors de creixement: fet servir en aquelles intervencions odontològiques que requereixin la regeneració de teixits periodontals de forma accelerada. Recomanable, especialment, en extraccions quirúrgiques, i en cirurgies de tota classe.

 

  • Escàner intraoral: la seva utilitat és crear un arxiu digital 3D de la boca del pacient i, a partir d’aquest, treballar amb major precisió sobre ella.
  • TAC: Obtenim imatges en 3D de les dents i dels maxil·lars del pacient. D’aquesta forma aconseguim un estudi radiològic de la boca del pacient amb el que planificar el tractament a convenir.

 

  • Boxes: totalment equipats per al tractament bucodental que requereixi el pacient. Individuals i preparats per complir amb totes les mesures de seguretat.