ALFADENT CENTRE DENTAL

Missió, visió i valors

Missió

Centre Dental Alfadent està format per un equip de professionals que pretén desenvolupar un nou concepte d’odontologia multidisciplinari i complir amb diferents objectius:

Servir als nostres pacients com a solució als seus problemes bucodentals a curt, mitjà i llarg termini.

Tractar totes les especialitats odontològiques i altres relacionades per poder dur a terme diagnòstics òptims per als nostres pacients.

Promoure la cultura de la salut bucodental, divulgant la prevenció i el seguiment periòdic, així com l’educació i l’orientació cap a un major i millor manteniment i cura de la boca.

Visió

El Centre Dental Alfadent no només posa al servei dels seus pacients una excel.lent professionalitat, també parteix de la importància de saber posar-se sempre en la posició del pacient, amb una empatia que dona gran valor afegit al treball que es realitza.

Té a més a més com a principi impartir una odontologia slow, és a dir, prioritzar la qualitat vers la quantitat perquè els nostres pacients rebin un tracte i resultat individualitzat i òptim respectant cadascuna de les seves necessitats.

Valors

Compromís per l’assoliment de resultats que satisfacin als pacients, partícips del procés junt amb els integrants del nostre equip, que fan coneixedor al pacient de cada pas i compten amb el seu parer.

Responsabilitat amb la qualitat en el servei, així com la cerca de l’excel·lència, a través de l’ètica professional i la formació continuada dels nostres treballadors.

Compromís social.

Innovació tecnològica en odontologia.

Tracte humà i personalitzat.