ALFADENT CENTRE DENTAL 

Estètica Dental I Medicina Estètica

Anar al dentista no és alguna cosa que fem només quan no queda més remei, ni tampoc quan sentim que ens vindria bé una revisió o una higiene dental. El nostre somriure és un dels nostres grans valors com a persones, i perseguir un somriure impecable és un desig del tot natural. Per això, comptem amb diferents tècniques que faran que el teu somriure sigui d’admirar, ajudant-te a millorar la teva autoestima.

Carilles

Millores la posició, color i forma de la dent. El seu resultat és harmònicament estètic, amb materials amb un acabat molt similar al de l’esmalt dental i que suporten la masticació. Les carilles conformen, així, una solució tant estètica com funcional, doncs millora la presència del teu somriure al mateix temps que pots gaudir de les funcions de la teva boca d’una manera més satisfactòria.

Blanquejament

El consum de diferents begudes o aliments, o de mals hàbits com el tabac, tenyeixen d’un indesitjat color groguenc les nostres dents. Mitjançant substàncies químiques no nocives, podem tornar a les teves dents el seu color blanc original.

Alfadent disposem de blanquejaments per realitzar a consulta i blanquejaments per casa, en els que assessorem sobre quina és la millor manera per mantenir els resultats a casa o recordatori a casa, sempre sota la supervisió d’un professional.

Corones sense metall

A partir d’estructures de zirconi, que és un material ceràmic d’alta tecnologia, i de diferents materials, es desenvolupen les corones i Ponts, una solució que supera en resistència, estètica i ajust a les corones tradicionals.

Inlays, onlays i overlays de ceràmica

Els materials ceràmics s’han perfeccionat tècnicament per a satisfer la demanda dels pacients en els tractaments estètics, substituint altres tècniques i materials tradicionals que requerien major utilització de recursos per tractaments de rehabilitació bucal.

Medicina Estètica

El nostre somriure és la nostra millor forma de causar una bona imatge davant els altres i a nosaltres mateixos i, per tant, cuidar la seva estètica i aparença poden arribar a ser molt important. No en va, la cura estètica sol anar de la mà de la salut.
L’odontologia i la medicina estètica són un tàndem perfecte per a tenir el millor resultat possible, que és el somriure que sempre has somiat.