ALFADENT CENTRE DENTAL 

Ortodòncia

Amb Brackets o sense ells, no hi ha un somriure que no alegri el dia a qui el rep. L’ortodòncia, percebuda generalment amb una funció estètica que realment va molt més enllà, és la disciplina mitjançant la qual prevenim i corregim maloclusions, irregularitats en l’alineació de les dents i tota mena d’alteració.

Amb l’ortodòncia no només recuperem l’aspecte natural de les dents a la boca, sinó que, a més a més, evitem càries, periodontitis, lesions a la mandíbula, alteracions de la parla i, mirant a llarg termini, esquivem problemes dentals que, de no ser corregits a temps, es fan molt més complicats de solucionar en un futur, donant lloc a severes complicacions i malalties.

  • Ortodòncia interceptiva: realitzem tota classe de tècniques ortodòntiques des de l’ortodòncia interceptiva, realitzada, sobretot, en dentició primària o mixta per poder millorar el desenvolupament dental i esquelètic. Oferim també altres sistemes com són els alineadors transparents i removibles, planificats amb software 3D que faciliten el seu seguiment fent el dia a dia molt més còmode i predictible als pacients.

 

  • Brackets: tant per metàl·lics com estètics, disposem dels últims avenços en ortodòncia. Els metàl·lics són econòmics i duradors, I donen una gran funcionalitat i capacitat d’adhesió. Buscant un resultat més estètic, existeixen a disposició del pacient els Brackets transparents de safir o de compòsit.

 

  • Alineadors transparents: L’ortodòncia “invisible” és la més estètica de totes, donat que els seus alineadors són pràcticament imperceptibles i són del tot còmodes, efectius i eficaços.Oferim totes les opcions tant per a nens com adults, ja que sempre som a temps d’optar a una millor qualitat de vida.