ALFADENT CENTRE DENTAL 

Rehabilitació oral

El nostre somriure és un dels nostres grans valors com a persones, i aconseguir un somriure impecable és un desig que podem aconseguir.

ATM

Quan parlem d’ATM en odontologia ens estem referint a l’articulació temporomandibular, la que permet connectar la mandíbula amb la part lateral del cap per a què puguem parlar, mastegar o badallar sense sentir dolor. Per tant, la seva cura és essencial per evitar trastorns en accions que fem en molt repetides ocasions tots els dies.

Utilitzem per tractaments fèrules de descàrrega o ajustos oclusals, proposem pautes de manteniment per evitar futurs problemes.

REGENERACIÓ ÒSSIA

Tècnica quirúrgica que fem servir i, per la qual, obtenim un os completament regenerat i amb les mateixes característiques i funcionalitats que l’os que precisa substitució.

PERIODÒNCIA

La salut de les teves dents és important, com també ho és la de les teves genives i la de l’os que suporta les teves dents. La millor manera d’evitar problemes és sempre la prevenció, ensenyant al pacient una correcta tècnica de raspallat i la facilitat d’assistència a revisions periòdiques.